Hvor ofte skal man skifte sin ansigtsmaske

Os i MMM-Tool`s har den fordel, at vi selv, via vores indkøber i Kina, (ansat i 6 år), importerer produkterne direkte fra Kina, så vi sparer et forhandlerled væk, samt vi er sikret at vores produkter lever op til de skrappe krav og standarder i EU.

På trods af at priserne på masker, mundbind og håndsprit umiddelbart synes dyrt,
(hvilket også er rigtigt observeret, hvis man tænker på hvad priserne var “normalt” inden Corona-krisen), så er produkterne på vores webshop faktisk i den “billige” ende prismæssigt, uagtet det faktum, at vores indkøber i Kina er instrueret i, at vores produkter skal være top-kvalitet.

Effektive værnemidler er ikke blevet billigere, og priserne har været stigende siden Coronavirussen kom til Verden, en krise som har resulteret i eksplosiv udbud og efterspørgsel, hvilket har bevirket stigende priser på de nødvendige ingredienser til produktion på Verdensplan af diverse værnemidler.

Os i MMM-Tool`s vil fortsat bestræbe os på at holde priserne i et tåleligt leje, samt løbende opgradere vores webshop med flere produkter indenfor kategorien Værnemidler.

Del på facebook
Facebook
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

2 comments on “Hvor ofte skal man skifte sin ansigtsmaske

 • Helge Middelboe

  juli 14, 2020 - 7:29 am

  Under overskriften “Hvor ofte skal man skifte sin ansigtsmaske” mener jeg ikke, at I besvarer jeres eget spørgsmål – så hvor ofte skal de forskellige typer skiftes ???

  Svar på kommentar
  • Marianna

   november 13, 2020 - 11:23 am

   Hej Helge.

   Visir kan bruges hele dagen og skal ikke rengøres i løbet af brugstiden medmindre, det er synligt forurenet. Som ved brug af mundbind må visiret ikke berøres mens du bruger det. Hver gang du tager visiret af skal det rengøres forsvarligt.

   Svar på kommentar

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret