Tilbage til forrige sideHome »
Blog » Hvorfor er vores masker/mundbind så “billige”?

Hvorfor er vores masker/mundbind så “billige”?

Os i MMM-Tool`s har den fordel, at vi selv, via vores indkøber i Kina, (ansat i 6 år), importerer produkterne direkte fra Kina, så vi sparer et forhandlerled væk, samt vi er sikret at vores produkter lever op til de skrappe krav og standarder i EU.

På trods af at priserne på masker, mundbind og håndsprit umiddelbart synes dyrt,
(hvilket også er rigtigt observeret, hvis man tænker på hvad priserne var “normalt” inden Corona-krisen), så er produkterne på vores webshop faktisk i den “billige” ende prismæssigt, uagtet det faktum, at vores indkøber i Kina er instrueret i, at vores produkter skal være top-kvalitet.

Effektive værnemidler er ikke blevet billigere, og priserne har været stigende siden Coronavirussen kom til Verden, en krise som har resulteret i eksplosiv udbud og efterspørgsel, hvilket har bevirket stigende priser på de nødvendige ingredienser til produktion på Verdensplan af diverse værnemidler.

Os i MMM-Tool`s vil fortsat bestræbe os på at holde priserne i et tåleligt leje, samt løbende opgradere vores webshop med flere produkter indenfor kategorien Værnemidler.

Del på facebook
Facebook
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret