» »

Hvorfor er vores masker/mundbind så “billige”?

Os i MMM-Tool`s har den fordel, at vi selv, via vores indkøber i Kina, (ansat i 6 år), importerer produkterne direkte fra Kina, så vi sparer et forhandlerled væk, samt vi er sikret at vores produkter lever op til de skrappe krav og standarder i EU.

På trods af at priserne på masker, mundbind og håndsprit umiddelbart synes dyrt,
(hvilket også er rigtigt observeret, hvis man tænker på hvad priserne var “normalt” inden Corona-krisen), så er produkterne på vores webshop faktisk i den “billige” ende prismæssigt, uagtet det faktum, at vores indkøber i Kina er instrueret i, at vores produkter skal være top-kvalitet.

Effektive værnemidler er ikke blevet billigere, og priserne har været stigende siden Coronavirussen kom til Verden, en krise som har resulteret i eksplosiv udbud og efterspørgsel, hvilket har bevirket stigende priser på de nødvendige ingredienser til produktion på Verdensplan af diverse værnemidler.

Os i MMM-Tool`s vil fortsat bestræbe os på at holde priserne i et tåleligt leje, samt løbende opgradere vores webshop med flere produkter indenfor kategorien Værnemidler.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret